Korábban pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt volt büntetve, most kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le

Megosztás

A Szolnoki Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának bűntette miatt indítványozta egy 48 éves szolnoki férfi letartóztatását.

Az ügyészség szerint a férfi július 17-én a délutáni órákban az igazoltatását megelőzően eddig ismeretlen személytől – pontosabban meg nem határozható helyen és időpontban – kábítószert, 3-CMC-t szerzett. A személygépkocsival közlekedő férfit a rendőrség igazoltatta. A rendőri intézkedés során a gépkocsi jobb első ülése előtt a padlón, egy díszzacskóba tett tasakban megtalálták a kábítószert.

A járási ügyészség azért indítványozta a büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő férfi letartóztatását, mert a kiszabható büntetés nagyságára figyelemmel fennáll a szökésének, elrejtőzésének veszélye, valamint előéletére tekintettel fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója a férfi letartóztatását elrendelte, közölte dr. Lánczi Rajmund csoportvezető ügyész, helyettes sajtószóvivő (Szolnok Járási Ügyészség).

A mellékelt képeket az ügyben eljáró nyomozóhatóság készítette a nyomozás során, a képeken a kábítószert tartalmazó tasak látható.

Kapcsolódó cikkek